Måndag till idag

 
Hej förlåt för min dåliga bloggning, men det är ju sommarlov och det är då man ska passa på och ha kul! Ska i alla fall berätta om vad jag gjort dom här dagarna jag inte bloggat.
 
Måndag: Drog till frisören vid halv 3 och gjorde mig äntligen av med mitt missfärgade/fläckiga hår! Har ju länge gått och funderat på skaffa blont, men valde att göra blonda slingor (se bilden ovan) och medans behålla lite av det bruna! Jag blev riktigt nöjd med färgen, men klippte ju mig också (syns inte så mycket på bilden) och mitt "framhår" blev så sjukt kort så ser ut som page ibland haha :( Men det kommer ju växa ut +att jag ska köpa löshår så. När jag varit hos frisören så drog jag vidare mot trosa och träffade Celine. Kom dit runt 7, vi satt och snackade en stund och gick sen mot trossen för att köpa jordgubbar, läsk och godis. Sen kom vi till henne och snackade ett tag, började och kolla på PLL från början, så slutade med att vi somnade framför det runt 3-4.
 
Tisdag: Jag drog från Celine runt halv 4 och gick sen och träffade Emma. Senaste gången vi va med varandra var för typ två år sen, så vi hade verkligen mycket att prata om! Men det var jätte kul att ses igen, drog hem runt halv 7 för fick skjuts annars va jag tvungen att ta buss och vem tackar inte nej till att åka bil ;)
 
Onsdag: Skulle egentligen träffa en kompis men det var dåligt väder +att bussarna gick dåligt så vi skulle bara hunnit att träffas i nån timme. Så var hemma typ hela dagen och hade en slappar dag, skönt det också!
 
Torsdag: Skulle dra till grönan med Hanna, Mikaela, Miranda, Ida och Nicita men en av dom blev sjuka så då skulle vi bara va 5 st och det skulle bli svårta att hitta en sjätte person sådär i sista sekunden. Så har bara varit hemma idag, fast nu ska jag ut och träffa Natalie och några andra ett tag.
 
Bloggar sen när jag får tid, puss.

Igår!

Förlåt att jag aldrig bloggade igår men det var strul med vårat internet :/
 
I alla fall, var på gröna lund igår med Emma, vi drog hem runt fem. När jag hoppat av tåget så gick jag och mötte Natalie, senare kom Emma och sen gick vi och mötte Asta och Kristina som satt på stationen och väntade på en buss. Vi satt på stationen en stund och väntade på att Ida och Mikaela skulle komma med tåget, så efter flera timmars väntan och strul med tåg så kom dom äntligen haha! Med tiden så kom fler folk, vi hade de treeevligt. Sen dog min mobil så hade inget batteri alls, sen kom papap vid 11 och hämtade mig för annars hade jag fått gå hem och det hade inte vart så kul att gå hem i mörkret helt själv utan batteri :(
 
Hahah sista bilden, kolla hur min rumpa ser ut ENORM ahahah!

Bröllop

Var på bröllop idag, min barndomsvän gifte sig. Tog tyvärr inga bilder fast här ovanför är i alla fall en (ful) bild på mig som min syrra tog, så bättre det än inget.
 

9 En bild på något du är sugen på just nu

10 En printad bild på ditt skrivbord
11 En nytagen bild på dig, max 1 timme gammal.
12 En bild som du aldrig vill glömma
13 En bild som får dig att bli glad
14 Någon du umgås väldigt mycket med.
15 En bild på dig själv
16 En bild på någon i din familj.
17 En gammal bild på dig själv.
18 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
19 En bild som du aldrig lagt upp.
20 En person som du saknar.
21 Någon i din släkt.
22 Någon du tycker är väldigt snäll.
23 En person du kan berätta allt för.
24 En nyvaken bild på dig
25 En bild som påminner dig om gamla tider.
26 En person som du vill vara med.
27 En bild på en tid du saknar.
28 En bild från i somras.
29 En bild som du alltid skrattar åt.
30 En ful bild på dig.

Måndag till onsdag

Gammal bild på Hanna, Natalie och mig från förra sommaren.
 
Förlåt att jag inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men har varit ganska upptagen, men nu har jag tid!
 
Måndag: Jag fyllde år, kan stolt säga att jag är 16 nu liksom, och får övningsköra också, hähä! Runt 7 på kvällen drog jag, Natalie och Pelle in till björnlunda. Vi drog in på affären och köpte godis, fanta och jordgubbar, fett gott! Sen drog vi till en "lekpark" och körde lite fotboll. Senare kom Linus, Lukas, Frida och Elina, så vi satt där någa timmar och baaa chilla. Jag, Natalie och Pelle sov sen hos Elina, vi körde ps3 och tjockade oss lite.
 
Tisdag: Jag, Natalie, och Elina drog in till Gnesta vid 11 och skulle möta upp Hanna, Mikaela och Miranda vid tåget. Runt två-tre så drog vi till sushin och åt sushi (ofc) det va feeett gott! Senare så drog vi till Natalie och efter ett tag så kom Linus, Lukas, Cwenga och Pelle. Runt 9 på kvällen så drog jag, Hanna och Mikaela från Natalie och gick till tåget som gick tjugo i tio. Jag sov hos Mikaela då och vi var hemma runt 11. Vi kollade på film och somnade sen.
 
Onsdag: Jag, Hanna, Mikaela och en till skulle egentligen dragit till Grönan men Hanna var för trött för det och vi hittade inte en fjärde person att åka med så jag och Mikaela låg i sängen halva dagen och kollade på film och One Tree Hill. Drog hem runt halv 4 och sen dess har jag bara varit hemma. Har köpt en Ben & Jerrys som jag ska äta snart till en film! Kollade "nyss" på nyaste avsnittet av PLL och jag hatar att det bara är ett avsnitt i veckan, vill se meeer!
 
Känner att jag skrivit as mycket nu så slutar för dagen(?), lovar att jag ska försöka blogga imorgon. Så vi hörs förmodligen då, puss.

Låttips!

 

Min vecka!

 
Måndag: Åkte  till Gröna Lund med klassen, hade det jätte kul där. Åkte eclipse o snacka om att jag var rädd sekunderna innan vi började "hissas upp", haha!
 
Tisdag: Hade skolavslutning, jag och fem till sjöng då. Efter det åt vi smörgåstårta i skolan, jag och en till från min klass höll ett litet tal, sen gick vi tillbaka till våra klassrum och fick våra betyg. Lite senare åt jag på restaurang med familjen +mormor och morfar. Senare på kvällen drog jag, Josefin, Julia, Johanna och Max till klemmingen och hade med oss läsk, godis och massa sånt. Vi satt och snackade och det var inte förrän då som jag förstod att vi inte är klasskompisar längre, vi har kommit varandra så nära nu i slutet och det är då allt tar slut.
 
Onsdag: Jag och Jimmie hade våran 1 årsdag, tiden har gått så sjukt fort och jag älskar han fortfarnade lika mycket som för ett år sen! Eller nej, jag älskar han mer nu!♥
 
Torsdag: Becka sov hos mig, vi var mest inne eftersom det regnade hela dagen.
 
Fredag: Jag och Becka tog bussen hem till henne vid 4, där duschade vi, fixade oss osv. Sen tog vi bussen till trosa där hon gick till sin lilla boy och jag drog till Jimmie. Fast innan det så köpte jag sushi, hade varit sugen på det hela dagen och äntligen fick jag det! 
 
Lördag: Sista dagen med Jimmie innan han skulle utomlands, åkte från han runt fem och det var verkligen hemskt o säga hejdå. Kommer inte få träffa han på två veckor, gick ifrån han med massa tårar :(
 
Söndag: Känns som att jag håller på att bli sjuk så har bara varit hemma hela dagen och vilat mig, ska förmodligen till grönan imorgon så vill vara utvilad och FRISK till det!
 

Från skolavslutningen i tisdags

Ett meddelande med helium

megapoffi.blogg.se

Bal 2013

Hade bal i tisdags, det var jätte kul men också lite "sorligt" att det var en av dom sista roliga stunderna med klassen eftersom jag går ur 9an på tisdag, men nu ska inte deppas. Här kommer massa bilder!
 



Kul att ni hittat hit. Jag är en tjej som är född 97 och bloggar om mig och mitt liv. Just nu så går jag första året på gymnasiet inom hudvård & spa. Hoppas ni gillar det jag skriver om och stannar!