Yep

Tja bloggen , vakna för typ en timme sen tror ja ? Idag ska ja chilla o ta de lugnt tills imorgon :D

Igår hade ja typ liten filmkväll me syrran fast vi såg bara en för hon orkade inte va uppe längre, kl va typ kvart över ett (på natten/morgonen) o då brukar hon bli trött (a)

Vi kollade på "Det Perfekta Livet" o den va typ ganska bra, sådär typ :p

|
|
|
V


Bloggar mer senare.

Snabbis

Kom o tänka på en sak, kmr ta en liten paus med "dagarna" kmr börja om ett tag igen. Ville bara säga de ;)

 

Hehe

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid hehe, har typ bara chillat idag. Va me Becka igår sov där o typ chillade o kollade på film, två skräckisar.


Den va inte bra, den va helt sjuk.


Den va faktiskt mke bättre än den andra, rekommendrar den till er som inte sätt den ^^

A de va dom vi såg på, imorgon så ska jag inte göra så mke typ mest ta de lugnt för på onsdag ska ja, mamma, min syrra o becka o hennes mamma fotograferas i sthlm o sen typ äta på ngn restaurang :D De ska bli as kul, kmr lägga ut bilderna på bloggen sen. Nu ska ja gå o glo film med syrran vi ska se två tjejfilmer, bloggar mer imorgon.



Fail

Hehe en av mina läsare som har kommenterat jätte gulliga kommentarer har nu fått för sig att skriva lite kommentarer och låtsas att det är "polli" marie som skrivit det så vi två ska bli osams? Sry gmn/gubben men ja vet att hennes IP adress inte börjar på 91 som din tyvär gör :/ Anledningen att jag inte godkänt den är för att jag inte vill ha kommentarer från andra där dom låtsas vara mina vänner, så snälla lägg av med det :)

(Inlägget lite som beckas hoppas du grejare ;) )


I gran canaria

E i gran canaria nu kmr hem om 2-3 dagar, saknar er alla ♥

Sista inlägg

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker, just nu sitter ja o lyssnar på musik o dricker cola (a)
Ska snart spela Hotell Gyllene Knorren , de e as kul xd


frya-fem veckors gammal bild när ja klippt mig (a)


 

Gran Canaria

Kmr inte blogga på typ en vecka för jag ska till Gran Canaria imorgon och kommer vara där i en vecka typ, och jag kommer inte ta med en dator så jag kommer blogga nästa vecka på torsdag tror jag för kommer hem sent på kvällen. Men om jag får chansen att sitta vid ngn dator där så kmr ja absolut att blogga, så kolla in ifa jag har skrivit ngt inlägg ;) Kmr sakna mina kompisar o älskling (


Ha det bra!




♥ Dag 6 – Min dag.

Förlåt om jag inte skrev igår men jag hann inte så jag skriver vad jag gjorde igår för har inte gjort något idag.

Igår så skulle ja tagit bussen till skolan men missade den så pappa skjutsade mig så kom ganska sent 8.35 men det gick bra, sen när kl va 9.30 så var det luciatåg och de höll på ett tag och sen gick vi och fikade och sen slutade vi. Och då gick jag hem till Madicken och va där till 17.10 då min buss hem gick. Det var typ vad jag gjorde igår.


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är ju olika för alla, men för mig är kärlek den bästa känslan när man väl upplever den. Det finns inget bättre (jo vänskap också men a). Kärlek är en underbar känsla så som jag upplever me noel (a) Men alla har ju olika åsikter om kärlek men ♥



(har ingen bild på mig o noel på den här datorn :/)




♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Okej idag så har jag ätit lite olika, först på morgonen så tog jag min "Ben & Jerrys" o sen godis (a) :-$ Haha, nej det är inte mitt vanliga "mål" jag brukar äta "riktig" igentligen men de e ju helg så. Sen senare så åt jag Spagetti carbonara (stavning?) o a de e vad jag ätit idag. O nu sitter ja o knaprar på naturgodis (a)

Svar på kommentar

 

svar: tack så jätte mke :) själva bakgrunden gjorde min kompis marie "polli" men de andra gjorde ja själv & de gjorde jag på lite olika hemsidor :)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

mina föräldrar , okej ska se vad ja kan säga om dom (a)
Min mamma heter Maria o ja venne hur många år hon e men sak samma, hon har brunt hår intressant...not.
Min pappa heter Christer o ja vet inte hur många år han e hlr (lr asså på ett ungefär men a) o han har svart hår, haha vet inte vad ja ska skriva. När dom väl e snälla så e dom de men annars haha äsch.

Ja de finns inte så mke att skriva men a, vi får se om ja hinner skriva dag 4 imorgon annars skriver ja de på söndag :p


Skolan....

Tjo, sitter i skolan med maya fast jag har redan slutat men väntar på min buss som går tjugo i tre o vem orkar vänta så länge utan att ha nge att göra? Ne precis, igentligen så fick vi inte sitta vid datorn men vi sa att vi skulle göra nge so arbete o de funka (a)
Idag ska jag typ inte göra nge, ha fredagsmys me familjen (aa) Vet att de låter tråkigt men asså man måste ju va med sin familj ;) O imorgon så ska ja va me noel (vi har två månader :D) så jadu vi får se vad vi ska göra ;)
Nora o ngn hon känner ska kanske va me vi får se, vi ska typ köpa godis o hyra skräckfilm isf , men asså inte säkert men vi får se :p
Bloggar mer imorgon (om ja hinner)

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

aha a okej, min första kärlek..


Alla har ju varit småkära de va ja typ hela tiden när jag va liten. Först va ja de i min barndomsvän, o a ni vet hur man va då gick o frågade "kan vi bli ihop" o sen gick ja runt o sa till alla att vi skulle gifta oss haha. Men de va ju inte seriöst, de va mer i tvåan de blev "seriösare" de va en kille som hette Pontus haha gud va liten ja va när ja tänker efter, haha ingen aning hur länge vi va tsm men de va ju inte seriöst asså inte lika så som man har nu, men ja va typ inte kär i han, ville bara ha ngn kille tror jag? kmr inte ihåg. Sen va de en kille som gick i min klass när ja gick i typ ingen aning, va äldre iaf spela roll men aja han hette Daniel haha ja gillade han lite o sen blev vi tsm o så typ glömde vi bort de så efter ett tag kom ja på de så haha då gjorde ja slut o då kom han också på att vi varit de haha. Sen i 6an på våren så va de en i min klass som hette Jonnie, o ja va verkligen jääätte kär i han (vad jag minns iaf) o typ varje gång ja såg han lr han kolla på mig fick ja glädjeryck, o sen blev vi tsm o vi va de i en månad o fem dagar. Sen i 7an så träffade ja en underbar kille, noel ♥ som ja direkt börja gilla o ja :)

Men a, min första kärlek va alltså Jonnie. Fast nu så e vi bara bv o, ja har världens underbaraste kille noel ♥

30 dagar med mig

eftersom typ alla börjat me de här me dagarna så tänkte ja oxå börja , för att ha nge att blogga om (a)


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick


Förslag? (a)

Ngn som har förslag på vad jag kan blogga om? (a)

Asså då menar jag inte typ, vad jag gjort idag o bla.
Typ nge annat tex om de e ngt ni vill veta om mig, veckans/dagens, dagens klädsel, vad som helst.

Ge förslag (a) O ni som läser er blogg kan gärna be era vänner att kommentera vad dom tkr om ni vill :P

Trött

Tjuu bloggen, sitter hemma hos emma med julia fast båda ligger och sover så jag sitter typ ensam vaken.
Men ja trött för ja har typ inte sovit nge på hela veckan, har typ bara sovit as lite så ska försöka lägga mig snart o sen försöka sova så länge som möjligt (aa'

Ja har as tråkigt så ska typ lägga mig nu för annars kmr ja ha världens påsar under ögonen resten av mitt liv, lr iaf i flera dagar o de vill ja inte :(

Bloggar mer imorgon, puss !



Kul att ni hittat hit. Jag är en tjej som är född 97 och bloggar om mig och mitt liv. Just nu så går jag första året på gymnasiet inom hudvård & spa. Hoppas ni gillar det jag skriver om och stannar!