Igår, imorgon&idag

Igår åkte vi till Florens, vi kom dit runt halv 3 och när vi väl var framme gick vi och träffade en familj som vi känner som också är i Italien. Vi gick runt och kollade lite i butiker, åt glass, sen drog vi till deras "hotell" som är ett gammalt slott, och åt där. Vi kom hem runt halv 1 på natten, gissa om jag var trött då..

 

Idag har vi legat vid poolen halva dagen, sen runt 4 drog vi till en by i närheten av där vi bor och åt pizza, och drack den där super söta lilla fantan som är på bilden, 150 ml. Sen åkte vi och handlade, sen efter det har jag bara legat och kollat på serier för det började åska :/

 

Imorgon så ska den familjen vi var med i Florens komma till oss, sen senare på kvällen ska vi äta på restaurang så vi får se om jag skriver något imorgon. Kolla in för säkerhetsskull, vi hörs!

Montepulciano

Video från scenerna där som spelade in i Montepulciano (som ska föreställa Volterra).
Igår så åkte vi till Montepulciano där New Moon spelades in. Förra året var jag i Volterra och det är ju där Volturi bor, men det spelades inte in där, det var i Montepulciano och det var verkligen jätte kul att vara där!
 
Köpte en karta som visade alla ställen i den staden som dom spelat in, så gick runt och tog massor med kort.
Här kommer bilder!
 
Här är själva tornet, där Edward står och Bella kommer springades. Fontänen som är med i filmen var bara uppbygd, därför är det ingen.
JAG STÅR PÅ SAMMA STÄLLE SOM ROBERT/EDWARD STOD!! :D
 
Här åker Alice och Bella med bilen där dom blir stoppade av polisen så Bella måste springa. Men dom visar tyvärr inte den scenen på videon jag la upp, men äsch det är bara o kolla på filmen i värsta fall!
 
Var också & gick i en källare, där hade dom spelat in där själva Volturi bor, vägen ner till dom, men fick inte så jätte bra bilder. När jag kom hem så kollade jag på scenerna från Montepulciano, och det kändes så coolt o tänka att jag varit där haha!

Igår&idag

Igår var vi hemma på dagen och solade och badade, sen runt 6 på kvällen drog vi in till en by som ligger ca 10 minuter från där vi bor och åt där, jag beställde pizza. Godaste pizzorna i världen finns här i Italien<3<3<3

 

Idag har vi också varit hemma och badat och solat, runt 3 drog vi in till en by som ligger 5 min från oss och åt glass och lunch, sen solade vi en stund till och nu ska vi strax äta! Bloggar imorgon, pusshäj.

Siena

Idag så åkte vi till en stad som ligger typ 40 mintuer från där vi bor som heter Siena.
Vi åkte efter frukost och va där till typ 4 då det började åska. Tog lite bilder där som ni seeer. Nu ska jag spela kort, ha de gött!
 

I love food

Åt ju på restaurang igår, o guuuud vad gott det var! Maten är verkligen det bästa med att vara utomlands!
 
Idag ska vi inte göra så mycket, bara ligga vid poolen och sola och bada, får se om jag skriver något mer idag.
 

Äntligen häääär

Har inga nya bilder för tillfället, kommer sen!
 
Vi landade igår runt 7, vi drog och hyrde bil och var framme vid hotellet runt halv 11. 
Idag så drog vi till affären och handlade massooor med mat, och sen har vi bara legat vid poolen och tagit det lugnt. Snart så ska vi ut och äta på restaurang, gotti gotti! 

Snart drar vi!

Italien imorgon!

Äntligen åker vi! Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan! Och eftersom jag har systemkamera med mig i år så kommer det komma massor med bilder!  
Här kommer lite bilder från förra året.
 
 
 
Volterra, där Volturi "bor" från Twilight serierna.
Det var en stor bro med massa lägenheter/hus på (som ni ser) där folk bor! Ganska coolt.
 
Lite av "uteplatsen" från vingården vi bodde på förra året, där vi ska bo i år igen! Det var verkligen jätte fint där!
 
Där nere badade vi, tog typ 20 min att gå ner och dubbelt så långt o gå upp igen.. men det var verkligen värt det!
 
När vi var i Rom så vad det en kille som stog klädd i den där för att få pengar, han va fett läskig så fotade på långt håll för jag vågade inte gå fram haha!
 
 

Packar

Tog nyss en liten paus från mitt packaden, blev ganska trött av det och tänkte vila lite och sen fortsätta igen.
Försöker att inte ta med mig för mycket kläder i år, förra året var vi ju där 3 veckor så då behövdes ju mycket kläder, men i år ska vi vara borta i "bara" 2 veckor så då behövs lite mindre kläder.
 
Har fått med mig allt jag vill ha, FÖRUTOM mina favorit shorts som förmodligen är hos Jimmie och han kommer ju hem den dagen jag åker.. kul! Jaja vi får se hur jag löser det. 
Nej nu ska jag nog gå tillbaks till packandet, skriver sen!

2 veckor och 5 dagar

Gammal bild på mig och min älskliiing
 
Idag har jag varit med Jimmie, han drog till jobbet vid 6 och jag drog hem till mig sen vid 2. Sen kom Jimmie till mig efter jobbet och drog hem igen runt 9.
 
Nu ska han iväg över helgen och kommer hem på måndag, och på måndag så åker jag till Italien i två veckor, så vi kommer inte ses på 2 veckor och 5 dagar. Känns så hemskt, de va inte längesen vi sa hejdå senast då han skulle utomlands.. Men längtar ju ändå tills jag ska åka, ska bli så skönt att komma till värme och mat hähä! Skriver imorgon.

5 dagar

Sitter i sängen just nu och ska snart gå och sminka mig..
 
Italien om 5 dagar, därför la jag upp bilden där ovan som är från sist jag var i Italien! Dom vi åkte med förra året ska vi åka med i år igen, och dom bor i norrland så dom kom hit för någon timme sen och ska sova här ända tills vi alla åker! Senare runt 5 idag så är vi bortbjudna till några så ska dit, sen vid 6 ska jag hem till Jimmie och sova där, det blir sistadagen vi ses innan jag åker utomlands :(
 
Får se om jag bloggar något mer idag, annars hörs vi imorgon. Puss!

Krångel med publiceringen

Brist på bilder....
 
Hej, jag försökte blogga mer igår från mobilen men av någon konstig anledning så vägrade inläggen att publiceras.. 
 
Är hemma just nu och väntar på att mamma ska komma hem från affären med ingredienser så jag kan börja laga mat! Medan jag väntar på henne ska jag nog kolla på OTH och om jag får tid ska jag leta efter kläder som behöver tvättas. Ikväll ska jag ut med Emma men ska försöka att få in något inlägg innan det, vi hörs puss!

Helgen

Åkte till Jimmie i fredags och sov där hela helgen. Därför har det inte varit någon update.
 
Just nu så sitter jag vid datorn och bara tar det lugnt. Ska inte göra något speciellt idag, vill ha minst en sån dag i veckan så valde idag. Ska försöka att blogga lite mer idag också då jag ändå bara kommer vara hemma. Hörs sen, puss.

10 En printad bild på ditt skrivbord

Tror det var det här dom menade med printad bild på skrivbord?
 
11 En nytagen bild på dig, max 1 timme gammal.
12 En bild som du aldrig vill glömma
13 En bild som får dig att bli glad
14 Någon du umgås väldigt mycket med.
15 En bild på dig själv
16 En bild på någon i din familj.
17 En gammal bild på dig själv.
18 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
19 En bild som du aldrig lagt upp.
20 En person som du saknar.
21 Någon i din släkt.
22 Någon du tycker är väldigt snäll.
23 En person du kan berätta allt för.
24 En nyvaken bild på dig
25 En bild som påminner dig om gamla tider.
26 En person som du vill vara med.
27 En bild på en tid du saknar.
28 En bild från i somras.
29 En bild som du alltid skrattar åt.
30 En ful bild på dig.

Från shoppingen i fredags

 
T-shirt gina tricot // Shorts cubus // BH h&m // Trosor h&m

Kom hem från grönan för ett tag sen. Var där med Fabian, Felix om min lilla syster. Därför har jag inte bloggat något idag!
 

Fredag till idag

 
Så här glad var jag när jag fick reda på att jag kommit in på mitt förstahandsval!
 
Vet att min bloggning är hur dålig som helst, men är så sjukt lat av mig. Dom senaste dagarna har jag tänkt att blogga men sen har jag glömt bort det och inte orkat osv. Ska försöka bättra mig! Ska berätta vad som hänt dom senaste dagarna i alla fall.
 
Fredag: Jag, Mamma och Josefin drog till Skärholmen för att shoppa. Hittade lite saker som jag kan lägga upp imorgon eller något. Vi kom hem runt 6. Vid halv 10 så drog jag ut för och va med några, slutade med att jag kom hem vid 1 och var helt slut i benen efter ha gått runt halva staden (eller inte, vi gick faktiskt bara runt i centrum). JUSTE, innan jag drog ut så kollade jag om jag kommit in på mitt gymnasium eller inte, och jag hade det! Känns jätte kul :D
 
Lördag: Jag åkte hem till Becka vid halv 3 typ. 40 min senare drog vi till bussen och sen tåget för att åka mot stockholm. Vi drog och hämtade ut biljetterna som vi bokat sen till donken och åt. Filmen började runt 7, vi kollade på Scary Movie 5. Den var helt okej, jag hade förväntat mig att dom skulle göra parodier på flera skräckfilmer, men den gjorde mest parodi av filmen Mama, om ni sett den? Alla kanske inte har det eftersom den är ganska ny så det var ju lite dåligt, det blev lite tråkigt p.ga det, att det bara var samma film. I dom andra Scary Movies så är det ju flera i samma, här var det typ 3 stycken (som man visste om). Men det är klart, "nya" filmer är ju inte alltid lika bra. Det roligaste var ju skådespelarna, det var många kända. Snoop Dogg var ju med t.ex. Aja filmen var i alla fall värt pengarna, så ni kommer inte direkt ångra er om ni ser den på bio men. Slut snackat om filmen. Efter vi sett klart den drog vi mot T-centralen och stannade på Espresso House och beställde Frapinos (den på bilden) det var gotti! Sen drog vi till tåget och var hemma runt 10, då kollade vi bara på film/åt o sov sen. 
 
Söndag: Drog till Trosa vid 3 för o va med Mårten, Melina, Vendela, Pontus och Marcus. Sen vid 6 ungefär så drog jag hem till Jimmie för att träffa han. Han hade ju vart utomlands i två veckor så det var helt underbart att träffa han efter sån lång tid!
 
Måndag: Jimmie drog till jobbet vid 6 på morgonen så väntade på han tills han kom tillbaka vilket var vid 6 på kvällen, sen drog jag hem runt 8.
 
Tisdag & Onsdag: Har varit så sjukt trött och seg dom här dagarna så har inte orkat göra något alls. Idag runt 12 drog jag och familjen till sushi restaurang och åt där. Sen har jag inte gjort något mer idag, skönt ändå! 
 
Jag bloggar imorgon (ska jag försöka i alla fall!). Hörs då. Kram.



Kul att ni hittat hit. Jag är en tjej som är född 97 och bloggar om mig och mitt liv. Just nu så går jag första året på gymnasiet inom hudvård & spa. Hoppas ni gillar det jag skriver om och stannar!