Rubrik

Skulle egentligen va med Becka idag men hon är dum i huvudet (driv) o dissa mig för nånting, så bajspårej.
Nu ska jag gå och duscha, raka benen o bara ta hand om mig för en gång skull.
Lägger kanske upp bilder från grönan sen om ja får tid :)
 
Btw, ska få ny design snart..ska bara fixa lite bilder o så..
 
HAHA har min "gamla" dator o har inga nya bilder så bjuder på typ en 1½ års gammal bild, HAHAH va ful :')
 

Gröna Lund!

Sitter just nu på tåget o e påväg mot grönan med Fabian och Felix ;)

Kan inte vänta!!!

 
tryck på bilden för att komma till videon, går tydligen inte att sätta in videor
äckel blogg.se

Veckan

Förlåt om ja inte bloggat den här veckan men har vart ganska upptagen men ska berätta om den nu. I måndags så va ja o tältade i långsjön med Kiki, Mikiz, Hanna, Natalie, Miranda och Moa, hade de grymt o hoppas den dagen kan göras om (y) Sen på tisdag drog vi hem från tältningen typ runt 9 på morgonen för vi kunde inte sova o va rädda att de skulle komma några sen så vi drog. När jag kom hem så sov ja typ hela dagen, för ja va så tröööött, har fortfarande inte sovit ut helt sen de... Men iaf, i onsdags så kom Jimmie till mig (han väckte mig typ 12-halv 1 så fick inte sova ut då heller...) och sen kom han vid 2, o sen vid halv sju så kom en familj till oss o åt här osv, sen drog Jimmie senare så jag blev kvar me den familjen, as läskigt för en person där va..... ehm lite.. eller nej ska inte snacka skit nu. Det var väldigt trevligt!!!!!:) Okej skoja men, o sen idag så kom Fabian och Felix till oss, blev väckt kl 11 av att dom stog o bankade på dörren, hahah åh va ja va trött, ännu en dag då ja inte får sova ut liksom ): O samma imorrn för ska följa med Jimmie o hans familj till malmköping (tror ja de va) o vi ska åka vid 1 typ så måste väll gå upp runt 12. Har skrivit as mkt nu känns de som, fast ja vet inte.. Bjuder på lite bilder. Vissa av bilderna är tagna från http://hannahagermark.blogg.se/ och http://natalielouise.blogg.se/.
 
HAHAHAHA MIN MIN JAG DÖR, men bjuder
Vi är grymma på bygga upp tält säger ja bara.
 

Tjiiiiiaaaaaooo

Kom nyss hem, va först med Rossana till um. Sen efter de så va jag me Natalie o Hanna, sen va vi me Viktor i typ nån halvtimme. Imorrn ska ja till bebis så kommer typ inte blogga.
Pöööösshääääjj :))
 

UM

Ska till um med Rossana nu, sen kanske jag ska va med några efter det. Men får se hur de blir med de, bloggar när jag kommer hem. 
 
bild på mig o min sis :)))

Teenager Post

Uhh..

Min photoshop är helt cp, de går typ inte att göra texter... så finns de nån som skulle kunna göra en header åt mig? Skriv typ en kommentar då, och inge illa menat men ni måste va iaf hyfsat bra o typ använda photoshop/gimp eller något annat såntär "proffs" program eller va de kallas hehe :)
 
plutten :')

Hej

Kom hem från Italien i lördags och sen dess har jag vart med min älskling, sen igår åkte ja o emma till mig o sov här. Idag ska ja bara ta de lugnt och sova för orkar inte göra något annat. 
 

Gamla bilder

Har inget att blogga om så bjuder på massa gamla bilder x)
 
browniiiieeeee me

Sista kvällen i Italien

Ska snart ut på en restaurang och äta, sista kvällen i Italien, sen får jag komma hem till Sverige o träffa alla saknade människor, har varit här alldeles för länge..
Är i rom o har vart här typ 2-3 dagar o under dom så har vi typ kollat på dom kända sakerna här :))
 

VALEN VALLE♥♥♥

 
 
bra citat men titta va söta valar!!! kolla bilderna nere också, den heter valle :'''') har köpt den
 
    

In Italy

Förlåt för så dålig uppdatering men är i Italien o har varit de i ca tre veckor så därför har uppdateringen vart på botten :( Men kommer hem på lördag, så någon gång nästa vecka så kommer uppdateringen bli som vanligt, ska försöka iaf................. :))
 
Har inga nya bilder på mig så lägger upp en på justiiiiiin :*

Kan inte va gladare!!

Har nyss bokat biljetter till Believe Tour i stockholm den 22 april!! Känns som en dröm, o har sjukt bra platser också, åhh kan inte bli gladare♥♥
 

Älskar dig, hoppas du har det bra där uppe nu♥♥

2/7-2012 R.I.P min fina

Volterra!

Eftersom jag är i Italien så tänkte ja o min familj på att vi skulle kunna besöka en plats där en av mina favorit filmer spelats in :D Nämligen..... NEW MOON :D andra delen i twilight, i slutet (och lite av början) så är dom i en stad där Edward ska visa att han är en vampyr så han kan dö, och det är dit vi ska åka :D :D Kommer ta massa bilder som ja ska visa (a)
 
dit ska vi :D



Kul att ni hittat hit. Jag är en tjej som är född 97 och bloggar om mig och mitt liv. Just nu så går jag första året på gymnasiet inom hudvård & spa. Hoppas ni gillar det jag skriver om och stannar!